Κόσμος

Κορονοϊός: Άρχισαν οι κλινικές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Δοκιμές και εκτός της χώρας ξεκίνησε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού με τα ΗΑΕ να είναι ο δεύτερος σταθμός.

Οι κλινικές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά της Covid-19 έχουν ξεκινήσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο μετά την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του διαδόχου του θρόνου του Αμπού Ντάμπι, Σεΐχη Μοχαμέντ μπιν Ζαγιέντ-αλ-Ναχιάν.

Οι κλινικές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά της Covid-19 είναι οι δεύτερες κατά σειρά δοκιμές του εν λόγω εμβολίου που γίνονται στο εξωτερικό, μετά την έναρξη των κλινικών δοκιμών στην Λευκορωσία. Κλινικές δοκιμές αναμένονται να ξεκινήσουν σε λίγο καιρό και στην Βενεζουέλα.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7