Τετάρτη, 24 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Διαμαντοπούλου: Θα δώσω δύσκολο αγώνα για την θέση στον ΟΟΣΑ

Διαμαντοπούλου: Θα δώσω δύσκολο αγώνα για την θέση στον ΟΟΣΑ

Τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε να είναι υποψήφια για την θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ, εξήγησε στον ΣΚΑΙ 100,3 η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως η πρόταση της Ελλάδας. Η υποψηφιότητα αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από στελέχη του ΚΙΝΑΛ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Click4More ΚΙΝΑΛ… αδειάζει Λοβέρδο για την Άννα Διαμαντοπούλου!

Η κ. Διαμαντοπουλου τόνισε ότι ο συγκεκριμένος Οργανισμός την ενδιαφέρει πολύ. Τον αποκάλεσε Οργανισμό θετικών μεταρρυθμίσεων και σημείωσε ότι ειδικά την περίοδο της κρίσης βοήθησε πάρα πολύ τη χώρα μας, ενώ θα διαδραματήσει πολύ σημαντικό ρόλο και την περίοδο μετά την πανδημία.

Εξηγώντας πως θα γίνει η διαδικασία είπε: Ο αγώνας για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ είναι πολύ δύσκολος. Οι υποψήφιοι είναι 8 από διάφορες χώρες όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς και θα γίνουν ακροάσεις και στις 37 χώρες μέλη του Οργανισμού. Στη συνέχεια σε κάθε γύρο της διαδικασίας θα απορρίπτεται από ένας υποψήφιος ώστε να μείνει στο τέλος ένας, ενώ η τελική απόφαση θα ληφθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις