Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Βιολογικά καλλυντικά! Ξέρετε ποιο είναι το κορυφαίο e-shop στην Ελλάδα;

Βιολογικά καλλυντικά! Ξέρετε ποιο είναι το κορυφαίο e-shop στην Ελλάδα;

Tο www.organicbrands.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα και ένα από τα 10 καλύτερα της Ευρώπης! 

Είναι το μοναδικό εξειδικευμένο eshop που διαθέτει πάνω από 150 εταιρείες με βιολογικά πιστοποιημένα καλλυντικά από διεθνώς αναγνωρισμένα brands.

Ο πελάτης μπορεί να αγοράσει οποιοδήποτε προϊόν σε τιμές ίδιες ή και χαμηλότερες από αυτές του εξωτερικού! Μπορεί επίσης να επιλέξει καλλυντικά ανάλογα με τη χώρα προέλευσης ή ανάλογα με την πιστοποίηση που θέλει να διαθέτει το προϊόν.

Είναι το ΠΡΩΤΟ ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα που περιλαμβάνει όλα τα συστατικά αναλυτικά στην περιγραφή του κάθε προϊόντος, για τη σωστή ενημέρωση του καταναλωτή.

Αναζητήστε εύκολα κατηγορίες με προϊόντα για το δικό σας τύπο επιδερμίδας. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να αναζητήσετε καλλυντικά σύμφωνα με συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, συστατικά, τύπο δέρματος, εταιρεία κλπ.

Παρέχουν δωρεάν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για όλες τις αγορές με αξία πάνω από 25 € και συνεργάζονται με όλες τις εταιρείες κούριερ! Η παράδοση των παραγγελιών γίνετε σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.

Το σημαντικό είναι ότι ο πελάτης μπορεί να κάνει παραγγελία χωρίς απαραίτητα να κάνει εγγραφή στο site. Μπορεί δηλαδή να καταχωρήσει μόνο τα στοιχεία αποστολής χωρίς να χρειάζεται το email του για να ολοκληρωθεί η παραγγελία.

Αξίζει να δείτε την κατηγορία Organic Beauty Box που περιέχουν 8 με 10 προϊόντα σε full size μέγεθος και τιμές κάτω του κόστους .

Ξεχωρίσαμε και επιλέξαμε να σας δείξουμε κάποια εξαιρετικά προϊόντα από το OrganicBrands.gr.

The Organic Pharmacy Βούτυρο Καθαρισμού με Καρότο 75ml

Mad Hippie Serum Βιταμίνης C 30ml

 

Biorganic Φυσικό Ροδόνερο από Φρεσκοκομμένα Τριαντάφυλλα

Coco Bio Organic Extra Virgin Coconut Oil 500ml

Sukin Αντιγηραντική Αναζωογονητική Kρέμα Hμέρας 120ml

Bio Vegane Βιολογική Κρέμα Ημέρας με Goji 50ml

Η ομάδα του Organic Brands επιλέγει και παρέχει καλλυντικά  που παράγονται κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες διαδικασίες και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον!

Όλα τα προϊόντα που παρέχει το www.organicbrands.gr στους πελάτες του προέρχονται από φυσικά συστατικά και είναι απαλλαγμένα απο βλαβερές ουσίες, συνθετικές χρωστικές και συνθετικά αρώματα.

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από έγκυρους και παγκόσμια αναγνωρισμένους οργανισμούς, όπως BDIH, ΕCOCERT, USDA ORGANIC, SOIL ASSOCIATION, ICEA, CRUELTY FREE, NATRUE, VEGAN SOCIETY, κ.ά!  Σε κανένα από τα προϊόντα δε γίνεται πειράματα σε ζώα!

Αξίζει να κάνετε εγγραφή στο www.organicbrands.gr  για να λαμβάνεται ειδικές προσφορές και κωδικούς έκπτωσης που ισχύουν μόνο για τα μέλη και για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα προϊόντα και εταιρείες!

Ανακαλύψτε τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου με πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά στο www.organicbrands.gr

Αξίζει να είναι η πρώτη σας επιλογή, όταν πρόκειται για  αγορές βιολογικών καλλυντικών μέσω διαδικτύου!

www.organicbrands.gr

Ακολουθήστε το Organic Brands στα Social Media για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα προϊόντα και τις εξαιρετικές προσφορές!

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις