Αθλητικά

Premier League: Τέλος στα σενάρια! Μένει στην Τσέλσι ο Καντέ

Η Τσέλσι έκανε μία ακόμη γκέλα στην Αγγλία και η υπόθεση του Ενγκολό Καντέ βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, αφού ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής φερόταν δυσαρεστημένος με την ομάδα.

Η είδηση έφερε δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της… μισής Premier League, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Γάλλους να βάζουν πάντως τέλος στα σενάρια.

Σύμφωνα με το  «Le10 Sport», που επικαλείται πηγές κοντά στον Καντέ, ο ίδιος μίλησε με τον Λάμπαρντ και τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στους “μπλε” του Λονδίνου και δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο μετεγγραφής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα