Κόσμος

Κύπρος: 181 νέα κρούσματα κορονοϊού σε μια μέρα

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα κορονοϊού σε όλη την Κύπρο με τις νέες μολύνσεις να παρουσιάζουν νέα άνοδο.

Συγκεκριμένα 181 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (27/10) το Υπουργείο Υγείας Κύπρου, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3.589 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Συνεπώς και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Κύπρο ανέρχεται στα 3.817.

Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 24 άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2, εκ των οποίων τα τέσσερα στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Επιπλέον, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τρεις ασθενείς, ενώ άλλα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σε θάλαμο COVID-19.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κουρσκ με στρατιωτική στολή: «Όσοι συλληφθούν θα αντιμετωπιστούν ως τρομοκράτες και όχι ως αιχμάλωτοι πολέμου»
Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ρωσίας ανέφερε στον Πούτιν πως οι ουκρανικές δυνάμεις είναι περικυκλωμένες - Πρώτη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου μετά την ουκρανική εισβολή
Βλαντιμίρ Πούτιν