Κόσμος

Ζαλίζουν οι αριθμοί του κορονοϊού! 46 εκατομμύρια κρούσματα παγκοσμίως – Πάνω από ένα εκατομμύριο οι νεκροί

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει σκοτώσει τουλάχιστον 1.196.109 ανθρώπους παγκοσμίως, από τότε του το γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Κίνα ανέφερε την εμφάνιση της ασθένειας στο τέλος Δεκεμβρίου, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίστηκε σε επίσημες πηγές.

Περισσότερα από 46.099.440 κρούσματα μόλυνσης έχουν διαγνωστεί επίσημα.

Οι ΗΠΑ είναι η πλέον πληγείσα χώρα τόσο σε αριθμό θανάτων όσο και κρουσμάτων, με 230.556 θανάτους για 9.127.109 καταγεγραμμένα κρούσματα.

Ακολουθούν η Βραζιλία (159.884 νεκροί), η Ινδία (122.111), το Μεξικό (91.753) και η Βρετανία (46.555).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7