Ελλάδα

Aναβάλλεται εκπομπή της ΕΡΤ λόγω κρούσματος κορονοϊού

Θετικό κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε μέλος της ομάδας της εκπομπής «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» στην ΕΡΤ, την οποία παρουσιάζει η Μάριον Μιχελιδάκη.

Αυτό βεβαίως είναι και η αιτία για την αναβολή της μετάδοσής της, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Click4more: Lockdown: Τα σενάρια που εξετάζονται για σειρές και ριάλιτι

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων, η ΕΡΤ προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Βάσει των οδηγιών, όλα τα μέλη της εκπομπής, εκτός από τα υποχρεωτικά τεστ στα οποία υποβάλλονται, θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διάστημα χρειαστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
Ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου χαρακτηρίζει επικίνδυνη συμπεριφορά του θαμώνα, ο οποίος θεώρησε σωστό να φέρει μαζί του κροτίδα σε κλειστό χώρο και να οδηγήσει στον ακρωτηριασμό του πελάτη του
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος 3