Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Συγκινητικό βίντεο από την Ιταλία: 81χρονος παίζει ακορντεόν για την σύζυγό του που νοσηλεύεται

ακορντεόν νοσοκομείο

Τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο μπορεί να κρατούν τους ανθρώπους μακριά μεταξύ τους, αλλά ένας 81χρονος Ιταλός βρήκε έναν απίστευτο τρόπο να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου.

Με έναν τρυφερό τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της, έστω κι αν εκείνη βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο. Στο πραγματικά συγκινητικό βίντεο από την Ιταλία που έχει γίνει ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανο Μποτσίνι παίζει ακορντεόν στον δρόμο έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η σύζυγός του.

Ο 81χρονος άνδρας κάθεται σε ένα σκαμπό στην άκρη του δρόμου, παίζοντας ακορντεόν για την σύζυγό του Carla Sacchi, η οποία τον παρακολουθεί από το παράθυρο του δωματίου της.

Ο Στέφανο Μποτσίνι αποφάσισε να καθίσει στον δρόμο, έξω από το δωμάτιο της συζύγου του και να της κάνει καντάδα με το ακορντεόν του.

Το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η σύζυγός του δεν θεραπεύει ασθενείς με κορονοϊό, αλλά οι επισκέπτες, όπως σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο, δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο κτίριο λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως είπε ο 81χρονος «το έκανα για την Carla, να της δείξω πόσο την αγαπώ και να την ευχαριστήσω για όσα έχει κάνει για μένα». Ο 81χρονος έπαιξε πολλά τραγούδια αγάπης στη σύζυγό του, όπως το «Spanish Eyes» του Engelbert Humperdinck, και η κίνησή του έγινε αμέσως viral στο Facebook.

Η Carla βγήκε την επόμενη μέρα από το νοσοκομείο, και ο 81χρονος αρνήθηκε να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο, καθώς όπως είπε, ήθελε να την συνοδεύσει ο ίδιος. «Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, κάθε στιγμή!»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις