Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ο Πολάκης μόνος στο Πολυτεχνείο! Κίνηση ενάντια στον Τσίπρα;

Πολυτεχνείο

Για μια ακόμα φορά, ο Παύλος Πολάκης, κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω του και όχι στην εκδήλωση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΑΤ – ΕΣΑ. Ο “αψύς Κρητικός” έγινε talk of the town ακόμη και την ημέρα του Πολυτεχνείου. 

Τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας κατέθετε στεφάνι στους χώρους όπου βασανίστηκαν δημοκράτες πολίτες κατά τη διάρκειας της Χούντας, στο Πάρκο Ελευθερίας, συνοδευόμενος από 50 μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης πήγαινε μόνος στο Πολυτεχνείο.

Η κίνηση αυτή, προφανώς έχει το δικό της συμβολισμό για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Παύλος Πολάκης θα μπορούσε να έχει επιλέξει άλλη ώρα για να βρεθεί στο χώρο του Πολυτεχνείου και όχι τη στιγμή που επίσημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέτιε φόρο τιμής στους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και την ευθεία αμφισβήτηση των όσων λέει και κάνει από την Όλγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, προφανώς ο Παύλος Πολάκης ήθελε να δείξει ότι έχει αποφασίσει να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα και ότι δεν πτοείται από τις συστάσεις που του γίνονται ακόμα και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Πολάκης μόνος με άδεια χέρια 

Ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε στο Πολυτεχνείο αφού είχαν καταθέσει στεφάνια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ. 

Εντελώς μόνος, ο Παύλος Πολάκης στάθηκε για λίγο μπροστά στο μνημείο, έσκυψε το κεφάλι σε ένδειξη σεβασμού, προφανώς, και έφυγε. Δεν κατέθεσε στεφάνι, δεν άφησε ένα λουλούδι… 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις