Ελλάδα

Πότε κόλλησε κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Γιατί μπήκε στην ΜΑΦ του Ευαγγελισμού

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από σήμερα το πρωί. O Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε διεγνώσθη θετικός μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και χθες εμφάνισε συμπτώματα.

«Η εξέλιξη της υγείας είναι θετικότατη. Εισήχθη στον Ευαγγελισμό απύρετος και παραμένει απύρετος. Στην αρχή εισήχθη σε απλή κλίνη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ΜΑΦ για προληπτικούς λόγους», ανέφερε αρχικά ο Εκπρόσωπος Τύπου Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

«Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις», σημείωσε ο κ. Κονιδάρης ερωτηθείς για το αν έχει ξεκινήσει διαδικασία ιχνηλάτησης. «Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος θετικός», πρόσθεσε.

Click4More Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ο ρόλος του Τσιόδρα στη μεταφορά του στον Ευαγγελισμό – Νοσηλεύεται σε ΜΑΦ

Ο Αρχιεπίσκοπος από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η 2η φάση της πανδημίας υποβαλλόταν σε μοριακές εξετάσεις ανά εβδομάδα προκειμένου να προφυλάξει τον εαυτό του και τους ιεράρχες.

«Αμέσως μετά την Ιερά Σύνοδο, υποβλήθηκε σε ταχεία και μοριακή εξέταση και διαγνώστηκε αρνητικός. Αμέσως μετά αναχώρησε για την ιερά μονή Αγ. Θεοδώρων, επέστρεψε την Πέμπτη 12/11, υποβλήθηκε εκ νέου σε τεστ και βγήκε ξανά αρνητικός, πριν βρεθεί με τον πρωθυπουργό», σημείωσε ο κ. Κονιδάρης ο οποίος τόνισε ότι οι πιθανές ημέρες για να κόλλησε ο Ιερώνυμος είναι το απόγευμα του Σαββάτου (14/11) η Κυριακή και η Δευτέρα.

Την Δευτέρα όπως τόνισε υποβλήθηκε σε τεστ, έλαβε τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων την Τρίτη 17/11, όπου διεγνώσθη θετικός και μετά από εισήγηση του κ. Τσιόδρα διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4