Ελλάδα

Καματερό: Σοκ από τον θάνατο του 5χρονου – Πώς βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Καματερό όπου ένα 5χρονο παιδί παρασύρθηκε από λεωφορείο με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό να μην έχουν ξεκαθαρίσει και άπαντες είναι σοκαρισμένοι. 

Οι φωνές της χαροκαμένης μάνας ακούστηκαν σε όλη την περιοχή και δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε από την μια στιγμή στην άλλη το αγγελούδι της.

Η οικογένεια του άτυχου παιδιού υποστηρίζει πως πρώτα κατέβηκε η μητέρα και μετά ο 5χρονος. Τότε το λεωφορείο ξεκίνησε, του έπιασε τα ρούχα η πόρτα και το παρέσυρε με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και λίγο μετά να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Παίδων.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 επί της λεωφόρου Φυλής 84, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε στο σημείο.

kamatero

Στο σημείο του τραγικού περιστατικού βρέθηκε ο Διομήδης Καρακωνσταντής μέλος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος.

«Να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το τραγικό γεγονός. Ο οδηγός είχε σταματήσει κανονικά στη στάση και αφού κατέβασε μια μητέρα με παιδιά Ρομά. Το παιδί πρέπει να ξέφυγε από την προσοχή της μάνας και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες».

kamatero

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η οικογένειά του είχε καταγγείλει για βία το δράστη της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο - Αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα
Ο δράστης είχε κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας όπου τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή η μητέρα του - Εκανε χρήση ουσιών και δεν έπαιρνε τα φάρμακά του καταγγέλουν συγγενείς
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο