Ο Γιώργος Δαμιανίδης είναι ο 28χρονος Θεσσαλονικιός που κατάφερε την αγάπη του για το ψάρεμα να την κάνει όχι μόνο επάγγελμα αλλά και χόμπι. Δημιούργησε στο youtube ένα κανάλι με τα βίντεο να αφορούν το μαγείρεμα του ψαριού, τον καθαρισμό και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όλες γύρω από το ψάρι.
Αν και καινούριος ο Γιώργος στο χώρο του youtube έχει το κοινό του που μοιράζεται μαζί τους τα μυστικά για το σωστό καθάρισμα του κάθε ψαριού προσφέροντας με το δικό του μοναδικό τρόπο ψυχαγωγία και γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Έχω τρέλα και εμμονή με το ψάρι και μέσα στην καραντίνα αποφάσισα, επειδή είχα και χρόνο να ασχοληθώ με το youtube. Έτσι και αλλιώς και εγώ βίντεο με ψάρια έβλεπα στο youtube οπότε είπα γιατί όχι. Ξεκίνησα με το πώς καθαρίζουμε τα ψάρια και συγκεκριμένα με το πώς καθαρίζουμε μία τσιπούρα μιας και η τσιπούρα είναι ένα ψάρι που προτιμούν πολλοί” λέει στο seleo.gr και συνεχίζει:
«Η καραντίνα μου έδωσε την ευκαιρία να ανοίξω το κανάλι και να ασχοληθώ με το χόμπι μου που όμως είναι και επάγγελμα γιατί τυχαίνει να δουλεύω ως μάγειρας σε ένα εστιατόριο θαλασσινών στη Θεσσαλονίκη. Στο στρατό χωρίς να έχω σπουδάσει μαγειρική, απλά μαγείρευα καλά, με έβαλαν στα μαγειρεία. Και μόλις τελείωσα το στρατό ξεκίνησα δειλά δειλά να ασχολούμαι με τη μαγειρική επαγγελματικά δουλεύοντας σε πιτσαρίες, μπιστρό και εστιατόρια θαλασσινών και στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική».
Ο Γιώργος Δαμιανίδης θέλει να είναι πιστός με το κοινό του και να ανεβάζει μία φορά την εβδομάδα βίντεο στο κανάλι του…