Τρίτη, 30 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Τρισάγιο για την Ελένη Τοπαλούδη 2 χρόνια από τη φρικτή δολοφονία της (video)

Ελένη Τοπαλούδη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, έγινε το πρωί τρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, για τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατό της. 

Αυτό που ζητούν τώρα από τη Δικαιοσύνη οι δικοί της άνθρωποι, είναι σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες συγγενών, των δύο καταδικασμένων νεαρών για το έγκλημα αλλά και ψυχιάτρων που υπάρχουν ενδείξεις ότι χορήγησαν ψευδείς βεβαιώσεις για την υπόθεση.

Click4More: Ελένη Τοπαλούδη: Δύο χρόνια από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο – Τα πέντε κινητά που περιμένουν να “μιλήσουν”

“Σήμερα είμαι όπως ήμουν πριν 24 μήνες, όταν ήρθε εδώ στο Διδυμότειχο ότι η Ελένη βρέθηκε και βρέθηκε σε ένα νεκροτομείο σκοτωμένη και την αναγνώρισαν από το τριαντάφυλλο που είχε στη γάμπα της” λέει η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Σήμερα το πρωί, οι γονείς της Ελένης έκαναν τρισάγιο στη μνήμη της, για τα 2 χρόνια που συμπληρώθηκαν από το άγριο έγκλημα. Εκεί ήταν λίγοι συγγενείς, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊου.

 

Η άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 σόκαρε ολόκληρη τη χώρα. Η άρνησή της να συνευρεθεί ερωτικά με τους δύο καταδικασμένους νεαρούς, φαίνεται ότι ήταν αυτό που της στοίχησε τη ζωή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις