Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

“Ντου” οπαδών στην προπόνηση του Βόλου στη Νέα Σμύρνη – “Δεν κινήθηκαν εναντίον μας”

“Ντου” οπαδών στην προπόνηση του Βόλου στη Νέα Σμύρνη – “Δεν κινήθηκαν εναντίον μας”
ΦΩΤΟ Intime

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Βόλου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” σημαδεύτηκε από εισβολή οπαδών στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου διεξαγόταν, με την βολιώτικη ΠΑΕ να ανακοινώνει αργότερα πως δεν υπήρξε επίθεση προς μέλη της ομάδας.

Οπαδοί του Πανιωνίου φέρονται πως ήταν οι περίπου 40 που εισέβαλαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης σήμερα (4/12) το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Βόλους, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Superleague. Oι οπαδοί παρέμειναν λίγη ώρα φωνάζοντας συνθήματα και ύστερα αποχώρησαν, με την ΠΑΕ Βόλος να τονίζει μέσω ανακοίνωσής της πως δεν υπήρξε απόπειρα επίθεσης σε κανένα μέλος της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

Για τη σωστή ενημέρωση των φίλων του Βόλου και όχι μόνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσα δημοσιεύονται σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Πανιωνίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ μικρής μερίδας οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, χωρίς κανείς να ενοχλήσει και πολύ δε περισσότερο να κινηθεί απειλητικά προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Η δε προπόνηση ολοκληρώθηκε κανονικά. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί για τη φιλοξενία της, τόσο τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο όσο και τον κ. Σκούρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις