Δευτέρα, 29 Ιουλ.
31oC Αθήνα

“Χτύπημα” της Αστυνομίας σε κύκλωμα με λαθραία τσιγάρα! Έπιασαν και ηγετικό στέλεχος (pics)

“Χτύπημα” της Αστυνομίας σε κύκλωμα με λαθραία τσιγάρα! Έπιασαν και ηγετικό στέλεχος (pics)
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη ηγετικού στελέχους και δύο μελών οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων στην ελληνική επικράτεια από γειτονική χώρα, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

 

Πρόκειται για Έλληνες, ηλικίας 64 (ηγετικό στέλεχος), 60 και 65 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα, ενώ αναζητείται 49χρονος Έλληνας, ως δεύτερο ηγετικό στέλεχος.

 

 

Στο πλαίσιο έρευνας που έγινε από αστυνομικούς, χθες το πρωί, σε αυτοκίνητο που επέβαιναν τα δύο μέλη της οργάνωσης, αλλά και στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.108 πακέτα τσιγάρα, τα οποία στο σύνολό τους δεν είχαν την προβλεπόμενη ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου και το χρηματικό ποσό των 2.240 ευρώ.

 

Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις