Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

«Πουλάει» σοσιαλισμό με μπουφάν 2.000 δολαρίων

«Πουλάει» σοσιαλισμό με μπουφάν 2.000 δολαρίων
H πρώην βουλευτής Φλόιντα Κερπάκι με τον πρώην συνάδελφό της Περπαρίμ Σπαχίου

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία, από το ακριβό σπορ ντύσιμο της 26χρονης πρώην βουλευτίνας που εμφανίστηκε  σε αντικυβερνητική διαδήλωση φορώντας μπουφάν αξίας περίπου 2.000 δολαρίων. 

Η Φλόιντα Κερπάκι, είχε εκλεγεί βουλευτής με το «Σοσιαλιστικό Κίνημα για την Ένταξη», που ίδρυσε ο Αλβανός πρόεδρος δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα και του οποίου σήμερα ηγείται η σύζυγός του. Η 26χρονη, εθεάθη στη διαδήλωση με τον πρώην συνάδελφό της Περπαρίμ Σπαχίου, ενώ μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στον Αλβανό πρωθυπουργό Έντυ Ράμα την κατηγόρησαν ότι κάνει μαζώξεις σε συνοικίες των Τιράνων και «υποκινεί» νέους να προκαλέσουν ζημιές και επεισόδια.

Δίχως τέλος οι ταραχές

Εδώ και δέκα ημέρες στα Τίρανα έχουν ξεσπάσει ταραχές με αφορμή τον θάνατο 25χρονου που «παραβίασε» τους κανόνες απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορονοϊό και κατέβηκε αργά τη νύχτα από το διαμέρισμά του για να αγοράσει τσιγάρα απ’ το ανοιχτό περίπτερο της γειτονιάς του. Όμως σε μπλόκο, ένστολος αστυνομικός τον πυροβόλησε και τον σκότωσε νομίζοντας πως πάνω του έχει όπλο. Η κυβέρνηση Ράμα επιμένει πως «με τις βίαιες διαδηλώσεις αυτοί που τις υποκινούν δεν ενδιαφέρονται να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά να κάψουν την Αλβανία …».

Την «πάτησε» η 26χρονη

Αντιπολιτευόμενα μέσα πάντως από χθες επιτίθονται με σφοδρότητα στη νεαρή πρώην βουλευτίνα, γράφοντας ειρωνικά πως «Αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το ακριβό ντύσιμο της πρώην  αξιωματούχου του κόμματος που διαμαρτύρεται και για τη φτώχεια των Αλβανών …». Εστιάζουν μάλιστα και στην φίρμα Moncler και όπως αυτή αποτυπώνεται στο αριστερό μπράτσο του μπουφάν που φοράει η 26χρονη. Επίσης παραθέτουν και την τιμή του μπουφάν από μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, όπως επισημαίνουν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις