Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Δεύτερο πρόστιμο σε καφενείο στην Φθιώτιδα για παραβίαση του lockdown

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Φωτογραφία Αρχείου

Και δεύτερο πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στην Φθιώτιδα καθώς ακόμα ένα καφενείο παρά τα μέτρα και το lockdown ήταν ανοιχτό και εξυπηρετούσε πελάτες. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (15/12).

Ειδικότερα, άνδρες του ΑΤ Σπερχειάδας – όπως αναφέρει το LamiaReport – στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού νωρίς το βράδυ της Τρίτης (15/12) εντόπισαν καφενείο να λειτουργεί παρά την απαγόρευση σε χωριό της δημοτικής ενότητας Αγίου Γεωργίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καφενείου ο οποίος και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Πρόστιμο 300 ευρώ βεβαιώθηκε όμως και στους πελάτες που εντοπίστηκαν εντός του καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο πρόστιμο σε καφενείο της Φθιώτιδας βεβαιώθηκε και το περασμένο Σάββατο (12/12). Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport, το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι διαμαρτυρίες που καταλήγουν σε καταγγελίες και αφορούν καφενεία -σε διάφορες περιοχές του νομού- που ξεπερνούν τα όρια του delivery ή του take away και λειτουργούν κανονικά χωρίς να λαμβάνουν κανένα μέτρο προφύλαξης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις