Δευτέρα, 22 Ιουλ.
34oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επικοινωνία με τον μάνατζερ του Λιβάγια για την ανανέωση

ΑΕΚ: Επικοινωνία με τον μάνατζερ του Λιβάγια για την ανανέωση

Την τελική της πρόταση στον Μάρκο Λιβάγια αναμένεται να κάνει τις προσεχείς ημέρες η ΑΕΚ, όπως διαμήνυσε στον εκπρόσωπο του Κροάτη άσου.

Η ΑΕΚ «τρέχει» ώστε να κρατήσει σημαντικά «γρανάζια» του ρόστερ της πριν φύγει το 2020, αν αυτό είναι δυνατό. Πρώτος στη λίστα ο Μάρκο Λιβάγια, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» σήμερα (19/12), καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επαφές με τον Ιταλό εκπρόσωπο του Κροάτη, ο οποίος το καλοκαίρι του 2021 μένει ελεύθερος, κάτι το οποίο σημαίνει πως μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, χωρίς η Ένωση να έχει οικονομικό όφελος.

Αυτό που μεταφέρθηκε τον, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, είναι πως τις προσεχείς ημέρες θα κατατεθεί η τελική πρόταση από πλευράς ΑΕΚ στον παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται το θέμα να αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στα υπόλοιπα μέτωπα, ανοιχτό παραμένει και του Νέλσον Ολιβέιρα, στον οποίο η Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως και μένει να φανεί αν αυτό θα επηρεάσει την απόφαση του παίκτη, ο οποίος έχει δηλώσει θετικός στο να συνεχίσει στην ομάδα, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα αποφασιστεί για τον Αλμπάνη, που ναι μεν είναι αρεστός, αλλά η ανέλιξη του Θεοδόση Μαχαίρα δεν δείχνει να ευνοεί την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις