Πέμπτη, 29 Αυγ.
27oC Αθήνα

Superleague: «Φινάλε» στο 2020 με ΑΕΚ – Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης

Superleague: «Φινάλε» στο 2020 με ΑΕΚ – Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
Intime.gr

Με δυο αναμετρήσεις πέφτει η…αυλαία στη Superleague για το 2020. Οι εκκρεμότητες του πρώτου γύρου θα ολοκληρωθούν με το νέο έτος.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει σε επαφή με την κορυφή και θα της επιτρέψει να κάνει… ήρεμες γιορτές, πριν το ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ, υποδέχεται τον Βόλο (19:30), σε ματς για τη 13η αγωνιστική της Superleague.

Τα έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ οδηγούν την ΑΕΚ και για δεύτερη φορά στη Ριζούπολη, όπου θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της στη χρονιά κόντρα στην… επικίνδυνη ομάδα του Βόλου.

Η ΑΕΚ θέλει να σπάσει και την… κατάρα των Χριστουγέννων, αφού η τελευταία φορά που νίκησε πριν τη συγκεκριμένη διακοπή της Superleague, ήταν το 2008. Η Ένωση όμως μετρά 28 σερί ματς χωρίς ήττα στη Ριζούπολη,  είτε ως γηπεδούχος είτε ως φιλοξενούμενη

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, ενώ ο Βόλος –που θέλει να μπει στα πλέι οφ- είναι 8ος με 15 β. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες (η ομάδα της Μαγνησίας έχει να κερδίσει εδώ και επτά ματς).

Η ΑΕΚ θα στερηθεί από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους τραυματίες Μάρκο Λιβάγια, Ιονούτς Νεντελτσιάρου, Κώστα Γαλανόπουλο και Νασίμ Χνιντ αλλά και τους τιμωρημένους Νέναντ Κρίστιτσιτς και Εμάνουελ Ινσούα.

Νωρίτερα (17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει τη νίκη για πλησιάσει στον πόντο από τον αντίπαλό του και την εξάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις