Ελλάδα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα: Το υπερθέαμα που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων

Φέτος, ο Δήμος Αθηναίων μας καλεί να αποχαιρετήσουμε το 2020 με έναν τρόπο ιδιαίτερο, διαφορετικό, όπως άλλωστε διαφορετική είναι και η χρονιά που αφήνουμε πίσω. Η υποδοχή του 2021 θα γίνει με άλλο τρόπο με την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς να παίρνει άλλο χρώμα.

Όπως τονίζεται από τον Δήμο της Αθήνας, «αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου, αν και μακριά ακόμα, θα είμαστε όλοι μαζί! Όπου κι αν βρισκόμαστε, στο σπίτι, στη δουλειά, πλάι στους αγαπημένους μας ή χιλιόμετρα μακριά τους, στις 23:45 συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1 και στην ψηφιακή πλατφόρμα του ertflix.gr για να παρακολουθήσουμε ένα ξεχωριστό, ένα ατμοσφαιρικό θέαμα,  αφιερωμένο στο «μαζί»! Το εντυπωσιακό φωτιστικό show που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, τα video projections και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα αγκαλιάσουν τον αττικό ουρανό, θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε οθόνη, δίπλα σε κάθε στολισμένο δέντρο, για να γεμίσουν τις καρδιές μας με φως και ζεστασιά.

Κι όλα αυτά, με δύο αγαπημένους και ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς, την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, αλλά και με όλους εσάς με τους οποίους θα μοιραστούμε τα τελευταία λεπτά του 2020 και θα μετρήσουμε αντίστροφα για να καλωσορίσουμε το 2021!»

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εντυπωσιακό βίντεο από την Αθηνών – Κορίνθου με τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Στην Αθηνών – Κορίνθου, από την Αρχαία Κόρινθο μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους και την Ελευσίνα, τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και οι οδηγοί έπρεπε να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή
Αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό 2