Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

La Liga: Απίστευτη ταλαιπωρία για την Ρεάλ λόγω της κακοκαιρίας – Δεν πήγε Μαδρίτη η Μπιλμπάο

La Liga: Απίστευτη ταλαιπωρία για την Ρεάλ λόγω της κακοκαιρίας – Δεν πήγε Μαδρίτη η Μπιλμπάο

Η σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει την Ισπανία έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα και στην διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής της La Liga με την Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει μετά από απίστευτη ταλαιπωρία στην Παμπλόνα για το ματς με την Οσασούνα, αλλά την Αθλέτικ Μπιλμπάο να μην τα καταφέρνει να φτάσει Μαδρίτη και να επιστρέφει στη βάση της.

Στον «αέρα» βρίσκονται τα περισσότερα ματς της 18ης αγωνιστικής της La Liga καθώς η Ισπανία πλήττεται από πρωτοφανή κακοκαιρία. Η βαριά χιονόπτωση που πέφτει -κυρίως στη Μαδρίτη- δεν επέτρεψε στην αποστολή της Αθλέτικ Μπιλμπάο να φτάσει στην πρωτεύουσα για το ματς του Σαββάτου (9/1) με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού η προσγείωση του τσάρτερ της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μπαράχας» κατέστη αδύνατη και έτσι οι άσκοι επέστρεψαν στη βάση τους.

Click4More: Κίνδυνος αναβολής αγώνων στην Ισπανία λόγω κακοκαιρίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της έφτασε στην Παμπλόνα με 4 ώρες καθυστέρηση και ενώ πέταξε μία ημέρα νωρίτερα -αγωνίζεται κόντρα στην Οσασούνα την Κυριακή (10/1)- αφού η χιονόπτωση εγκλώβισε την αποστολή στο αεροσκάφος για 2 ώρες, με τους ιθύνοντες των Μαδριλένων να είναι «πυρ και μανία» με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που δεν ανέβαλλε την αγωνιστική.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις