Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Νίκος Μαστοράκης στον αέρα – Τι ετοιμάζει

Ο Νίκος Μαστοράκης στον αέρα – Τι ετοιμάζει

Μία συμφωνία… μία συμμαχία… που αλλάζει τα δεδομένα και θα κάνει πολλούς… πάρα πολλούς να…. συντονιστούν μαζί του για να περάσουν καλά.

Μάλλον να περάσουν… Gold, αφού η συμφωνία είναι… Gold! Και μάλιστα Gold Radio.

Ο λόγος δηλαδή για το ραδιοφωνικό «παιδί» του σκηνοθέτη και παραγωγού, το RADIO GOLD που μπορεί να απέχει από τα ερτζιανά αλλά συνεχίζει με το classic rock πρόγραμμά του να κρατά συντροφιά στο www.radiogold.com.

Σύντομα όμως το RADIO GOLD επιστρέφει στα FM και μάλιστα με τον Νίκο Μαστοράκη να κάνει live εκπομπή δίνοντας την ευκαιρία στους ακροατές να απολαύσουν τις μουσικές επιλογές του… και όχι μόνο…!

Πώς και πού θα γίνει αυτό; Μέσα από τη συχνότητα του «Ελλάδα 94,3» που από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουνίου, ο  ραδιοφωνικός σταθμός θα φιλοξενεί το Radio Gold Weekend από τις 5 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 5:00 το πρωί της Δευτέρας. Ένα σαββατοκύριακο δηλαδή γεμάτο gold επιλογές δια χειρός Νίκου Μαστοράκη που θα είναι και για τρεις ώρες στο μικρόφωνο… για να τα λέει όλα…!

Αναφερόμενος στην πρωτότυπη αυτή συνεργασία, του RADIO GOLD με τον «Ελλάδα 94,3» ο Νίκος Μαστοράκης είπε ότι «Η ιδέα και η πρόταση ήταν του Δημοσθένη Τσαπαλιάρη, βετεράνου του ραδιοφώνου, και δεν το σκέφτηκα καθόλου πριν πω “ναι” γιατί το Radio Gold είναι ένα brand με φανατικό κοινό. Η εναλλαγή προφίλ ανάμεσα σε μας και τον “Ελλάδα 94,” θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους ακροατές του σταθμού, ενώ και οι μουσικές μας επιλογές κάπου συναντώνται, επομένως η “παντρειά” μόνο επιτυχής μπορεί να είναι», τονίζοντας μάλιστα ότι «το ραδιόφωνο του Σαββατοκύριακου είναι παραδοσιακά παραμελημένο από πολλούς και πιστεύω ότι είναι ένα χωράφι που αν σπείρεις σωστά, θα πάρεις και τους ανάλογους καρπούς.

Άλλωστε το RG υπήρξε πάντα ριζοσπαστικό τόσο τεχνολογικά όσο και μουσικά: Το πρώτο και μόνο ραδιόφωνο που έπαιξε αποκλειστικά sixties και λίγο αργότερα αποκλειστικά classic rock έτσι που να λέμε άφοβα ότι οι fans (δεν τους λέω “ακροατές” γιατί συμμετέχουν σε όσα κάνουμε) να είναι μεν διαφορετικών γενεών αλλά με κοινή την αγάπη τους για τα μεγάλα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες των 70s και 80s και τα super hits που δεν ξεπεράστηκαν ποτέ. Η εποχή που επιλέξαμε για τη συνεργασία αυτή, απειλείται από άγχος και ένταση. Η μουσική που παίζει το Radio Gold (και που θα ακούγεται πια για 48 ώρες nonstop από τον “Ελλάδα 94, 3») είναι αποτελεσματικά αγχολυτική, ταξιδεύει τον ακροατή, για πολλούς είναι πλημμυρισμένη από αναμνήσεις και για άλλους γεμάτη από νέα ακούσματα. Προσθέτουμε, λοιπόν, στη δύσκολη καθημερινότητα, ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο μουσικής ψυχοθεραπείας, ελπίζοντας ότι για πολλούς συμπολίτες μας θα αποτελέσει την “έξοδο κινδύνου” από τις πολλαπλές κακουχίες που υποφέρει στωικά το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας.

Η σύγχρονη τεχνολογία, μας επιτρέπει αυτή την ασυνήθιστη συνύπαρξη με τον “Ελλάδα 94,3” και ίσως εμπνεύσουμε και άλλους να ανακαλύψουν την αξία του εναλλακτικού, όσο κι αν αυτό φανεί αρχικά λίγο παράξενο. Είναι ένα πείραμα που θα το κερδίσουν το RADIO GOLD και ο “Ελλάδα 94,3” αλλά το κέρδος, τελικά, θα είναι του μέσου ακροατή που στη συχνότητα 94,3 θα έχει πια δυο ραδιόφωνα αντί για ένα.»

 

Από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο Νίκος Μαστοράκης  θα είναι στον αέρα με GOLD επιλογές και μέσα από τη συχνότητα του «Ελλάδα 94,3» οι ακροατές κάθε σαββατοκύριακο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καλή και αγαπημένη μουσική… αλλά και τα σχόλιά του…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις