Αθλητικά

Σάκκαρη – Σαμπαλένκα: Η ώρα του μεγάλου ημιτελικού

Η Μαρία Σάκκαρη θα παλέψει νωρίς το πρωί της Τρίτης (12/1) για την πρόκριση της στον τελικό του Άμπου Ντάμπι.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ξεπέρασε το υψηλό εμπόδιο της Σοφία Κένιν στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσειτη Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα, περίπου στις 10 το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο δεύτερο ημιτελικός ανάμεσα στις Μάρτα Κόστγιουκ και Βερόνικα Κουντερμέτοβα ή Ελίνα Σβιτολίνα.

Να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίζει τέσσερις φορές τη Σαμπαλένκα στο παρελθόν κι έχει πετύχει μόλις μία νίκη.

Συγκεκριμένα, κέρδισε την πρώτη τους συνάντηση το 2019 στο Σινσινάτι, ενώ έχασε την ίδια χρονιά στο WTA Elite Trophy και πέρυσι στο Ντουμπάι και την Ντόχα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου
Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ έφτασε, με τους “βυσσινί” να πανηγυρίζουν την επιστροφή στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου