Πολιτική

Γεννηματά: Έχουμε στη μνήμη μας το Ολοκαύτωμα, το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί

«Δεν θα ξανασυμβεί, αυτή είναι η δίκη μας δέσμευση και υποχρέωση», τόνισε η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στη «Διεθνή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων του Ολοκαυτώματος» και «Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος».

Όπως επισημαίνει στη δήλωσή της, «έχουμε στη μνήμη μας το ολοκαύτωμα. Αυτό το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί. Ξέρουμε πού μπορεί να οδηγήσει ο ναζισμός, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο αντισημιτισμός. Δεν θα ξανασυμβεί, αυτή είναι η δίκη μας δέσμευση και υποχρέωση. Τιμούμε τα αθώα θύματα, ανάμεσα τους Έλληνες Εβραίοι που ξεκληρίστηκαν. Ποτέ ξανά», καταλήγει η δήλωση της κ. Γεννηματά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1