Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κρήτη – μικρή Μελίνα: Ξέσπασε ο τραγικός πατέρας για τη νέα διακοπή στη δίκη της αναισθησιολόγου

Κρήτη – μικρή Μελίνα: Ξέσπασε ο τραγικός πατέρας για τη νέα διακοπή στη δίκη της αναισθησιολόγου

Άλλη μία διακοπή στη δίκη της αναισθησιολόγου για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη στην Κρήτη το 2015. Βολές ανταλλάσσουν πολιτική αγωγή και υπεράσπιση για το θέμα της πραγματογνωμοσύνης.

Στο άκουσμα της νέας διακοπής – αυτή τη φορά για τις 16 Φεβρουαρίου 2021 – ο πατέρας της μικρής Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης εξερράγη. Πολύ φορτισμένος, προσπαθεί να βρει λέξεις για να εκφράσει τα συναισθήματά του, για την παράταση του Γολγοθά που ανεβαίνει ο ίδιος και η οικογένειά του εδώ και πέντε χρόνια!

Ο πατέρας της μικρής Μελίνας δήλωσε «πάρα πολύ θυμωμένος που ορίστηκαν πραγματογνώμονες, οι οποίοι είναι από το ίδιο εργασιακό περιβάλλον της κατηγορούμενης».

Click4more: Κρήτη: «Έτσι πέθανε η μικρή Μελίνα»! Έλυσε τη σιωπή της η αναισθησιολόγος που κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού

Παράλληλα, ο Μάνος Παρασκάκης έδειξε να προσβάλλεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η κατηγορούμενη αναισθησιολόγος αντιμετωπίζεται από τους συνηγόρους της «σαν να έχει δικαιωθεί ήδη», ευρισκόμενη – όπως υποστήριξε ο ίδιος – «στο επίκεντρο», παρότι στη θέση αυτή θα έπρεπε να βρίσκεται η άτυχη κορούλα του.

Δίκη για τον θάνατο της μικρής Μελίνας: Ανταλλαγή πυρών των δικηγόρων

Η δικηγόρος της κατηγορουμένης επέκρινε την στάση της Πολιτικής Αγωγής, με την «προβολή δικονομικών τεχνασμάτων που δημιουργούν παλινωδίες».

Επιπλέον, υπογράμμισε πως «η επιστημονική αλήθεια δεν μπορεί να αμαυρωθεί με κανέναν τρόπο: ούτε με τεχνάσματα, ούτε με καταχρηστικότητες», εκτιμώντας πως «το δικαστήριο τελικώς, υπακούοντας στη συνείδηση και στους νόμους, θα καταλήξει σε αυτό που θεωρούμε εμείς ότι είναι το δίκαιο και το ορθό».

Απαντώντας ο συνήγορος της οικογένειας Παρασκάκη, είπε πως οι πραγματογνώμονες «συνεδρίασαν ερήμην μας» και η πραγματογνωμοσύνη που κατέθεσαν ήταν «παντελώς άσχετη», σημειώνοντας πως «δεν ασκήθηκαν τα δικαιώματα που μας παρέχει ο νόμος».

Κλείνοντας, τόνισε πως «στη δική μας συνείδηση η Μελίνα έχει ήδη δικαιωθεί»!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις