Κόσμος

Κορονοϊός: Δοκιμάζουν συνδυασμό εμβολίου Astrazeneca και Sputnik

Δοκιμές σε ανθρώπους του συνδυασμού δόσης του εμβολίου κατά της COVID-19 των AstraZeneca/Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με δόση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V θα αρχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο Αζερμπαϊτζάν και σε ορισμένες χώρες της Μέσης Ανατολής, δήλωσε σήμερα Ρώσος αξιωματούχος.

Τα πρώτα αποτελέσματα των κοινών δοκιμών αναμένονται τον Μάρτιο, διευκρίνισε ο επικεφαλής του ρωσικού ταμείου κρατικών επενδύσεων RDIF Κίριλ Ντιμιτρίεφ.

Το RDIF αναμένεται επίσης να ανακοινώσει κοινές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου με μια μεγάλη κινεζική εταιρεία, πρόσθεσε ο Ντιμιτρίεφ.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ επέμεινε μπροστά στον Νετανιάχου στην πρότασή του να ελέγξουν οι ΗΠΑ τη Λωρίδα της Γάζας
«Θα ήθελα να σταματήσει ο πόλεμος και νομίζω πως θα σταματήσει κάποια στιγμή, αλλά όχι στο πολύ μακρινό μέλλον» τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος μετά τη συνάντησή του με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο