Σάββατο, 12 Οκτ.
29oC Αθήνα

Κρμέντσικ: «Πιστεύω θα μείνω στον ΠΑΟΚ»

Κρμέντσικ: «Πιστεύω θα μείνω στον ΠΑΟΚ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μίκαελ Κρμέντσικ, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας πως θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στην αποκάλυψη πως ο εκπρόσωπός του βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, προχώρησε ο Μίκαελ Κρμέντσικ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας (5-2) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Τσέχος σημείωσε ένα γκολ. Θυμίζουμε πως ο Κρμέντσικ έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Μπριζ, χωρίς να έχει μπει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του.

Όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV

Για το γκολ που σημείωσε και το ακυρωθέν λίγο νωρίτερα: “Είμαι πολύ χαρούμενος και για το γκολ που σημείωσα και για τη νίκη της ομάδας. Κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, αλλά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Ήταν ένα ωραίο γκολ αλλά μου είπε ο διαιτητής ότι ήμουν οφσάιντ, δεν πειράζει σκόραρα το επόμενο γκολ”.

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στην επίθεση του ΠΑΟΚ: “Είναι η δουλειά μου, πρέπει να βοηθάω σε αυτό το κομμάτι, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και μου αρέσει πολύ να βοηθάω τον ΠΑΟΚ”.

Για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ: “Πιστεύω πως θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που συζητούν ο εκπρόσωπός μου με την ομάδα. Η Θεσσαλονίκη είναι μία όμορφη πόλη για εμένα και την οικογένειά μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις