Σάββατο, 27 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι διαρρήκτες έκαναν αγνώριστο και άφησαν το σπίτι της γυναίκας σε αυτή την κατάσταση (pics)

Θεσσαλονίκη: Οι διαρρήκτες έκαναν αγνώριστο και άφησαν το σπίτι της γυναίκας σε αυτή την κατάσταση (pics)

Άνω κάτω έκαναν διαρρήκτες, χθες βράδυ (11-02-2021) σπίτι που βρίσκεται στη Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. 

Έπιπλα και ρούχα πεταμένα στο πάτωμα, ντουλάπες και βαλίτσες ανοιχτές, αντικείμενα σκορπισμένα παντού ήταν η εικόνα που αντίκρυσε στο σπίτι της η Σταυρούλα Θεοχαρίδου χθες αργά το βράδυ. «Επέστρεψα μετά τις 23:30. Δεν το αναγνώριζα. Τα έκαναν όλα άνω κάτω. Το γραφείο, το υπνοδωμάτιο. Όλα. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς μέσα, εγώ έλειπα από το μεσημέρι» λέει η κα. Θεοχαρίδου στο grtimes.gr.

Η αναστάτωση και ο φόβος μεγάλοι. Όπως λέει χαρακτηριστικά η κα. Θεοχαρίδου, δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. «Είναι τρομερό. Η οικία μου βρίσκεται ακριβώς πάνω από το γραφείο όπου δουλεύω. Δεν είδα καμία ύποπτη κίνηση, αλλά ούτε και άκουσα θορύβους» επισημαίνει.

Σύμφωνα με την ίδια, οι διαρρήκτες πιθανόν διέρρηξαν το σπίτι από το μπαλκόνι που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, χρησιμοποιώντας σκάλα. «Τελευταία κάνουν πολλές εργασίες στη περιοχή, και ίσως δεν έγιναν αντιληπτοί».

Ευτυχώς, οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα, αλλά ούτε έλειπαν αντικείμενα, όπως αναφέρει η κα. Θεοχαρίδου. «Μπορεί να μην έχω απώλειες αλλά ο φόβος είναι μεγάλος. Και εκτός από όλα τα άλλα, έχουμε και τον κορωνοϊό. Ξένοι μπήκαν σπίτι μου, άγγιξαν τα πάντα. Πρέπει να απολυμάνω, να πλύνω όλα τα ρούχα. Είναι μεγάλη η αναστάτωση» τονίζει.

Σημειώνεται ότι η κα. Θεοχαρίδου έχει αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις