Κόσμος

Νιγηρία: Αφέθηκαν ελεύθερες εκατοντάδες μαθήτριες

Εκατοντάδες έφηβες μαθήτριες, οι οποίες είχαν απαχθεί την Παρασκευή στο οικοτροφείο τους στην πόλη Τζανγκίμπε, στη βορειοανατολική Νιγηρία, αφέθηκαν ελεύθερες το πρωί της Τρίτης.

Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της πολιτειακής κυβέρνησης στη Ζαμφάρα, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης Δρ. Μπέλο Ματαουάλε.

«Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω ότι τα κορίτσια αυτά αφέθηκαν ελεύθερα. Μόλις έφθασαν στην έδρα της κυβέρνησης και είναι καλά στην υγεία της», είπε ο αξιωματούχος σε δημοσιογράφο του πρακτορείου, που μπόρεσε να δει τις μαθήτριες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 6