Πέμπτη, 5 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Εμβολιάστηκε ο Πελέ και έστειλε μήνυμα: Μάσκες, απόσταση και αλληλοβοήθεια

Εμβολιάστηκε ο Πελέ και έστειλε μήνυμα: Μάσκες, απόσταση και αλληλοβοήθεια
Φωτογραφία Reuters / Instagram Pele

Ο (κατά πολλούς) σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, ο «βασιλιάς» του ποδοσφαίρου, ο μεγάλος Πελέ προστέθηκε σε εκείνους που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Και φρόντισε να στείλει μήνυμα ελπίδας, ενώ η Βραζιλία κατέγραψε ακόμη ένα θλιβερό ρεκόρ.

Με μια φωτογραφία του στο Instagram, με τον αντίχειρά του να κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση και φυσικά φορώντας μάσκα, ο Πελέ έκανε γνωστό ότι έκανε κι εκείνος το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Click4more Ο κορονοϊός «σφυροκοπά» την Βραζιλία: Νέο θλιβερό ρεκόρ με 1.641 νεκρούς

«Σήμερα ήταν μια αξέχαστη μέρα, έκανα το εμβόλιο!» ανέφερε αρχικά στο μήνυμά του ο 81χρονος, πια, Πελέ, ο θρύλος του ποδοσφαίρου που εξαιτίας των πολλών προβλημάτων υγείας περπατά με «Π» ή σε αμαξίδιο.  

Αντίθετα με τον πρόεδρο της Βραζιλίας, ο Πελέ όχι μόνο… πιστεύει πως υπάρχει πανδημία, αλλά προειδοποιεί ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα. «Πρέπει να διατηρήσουμε την πειθαρχία, για να προστατεύσουμε ζωές μέχρι πολλοί να έχουν κάνει το εμβόλιο.

Σας παρακαλώ, συνεχίστε να πλένετε τα χέρια σας και να μένετε στο σπίτι αν μπορείτε. Και όταν βγαίνετε έξω, σας παρακαλώ, μην ξεχνάτε τη μάσκα και διατηρείτε την κοινωνική απόσταση.

Όλο αυτό (η πανδημία) θα περάσει αν σκεφτόμαστε τους άλλους και αλληλοβοηθηθούμε» σημείωσε ο μεγάλος Πελέ.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

 

Και αυτό ενώ τις τελευταίες 24 ώρες η Βραζιλία, μια από τις χώρες που έχουν δεχτεί ισχυρότατο πλήγμα από την πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός, κατέγραψε νέο μακάβριο ρεκόρ θανάτων με 1.641 νεκρούς σε μια μέρα! 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις