Πολιτική

Γεννηματά για 25η Μαρτίου: Μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά

Μήνυμα ενότητας για την σημερινή επέτειο της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821, έστειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά. Ενωμένοι και δυνατοί απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία. Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να στοχεύουμε ψηλά», τόνισε η Φώφη Γεννηματά στο μήνυμά της για την 25η Μαρτίου.

Επεσήμανε πως σαν σήμερα, οι Έλληνες έβαλαν τα θεμέλια του αγώνα για την απελευθέρωση, με όραμα μια ανεξάρτητη πατρίδα χωρίς τον ζυγό της τυραννίας, με ελευθερία και ισότητα.

«Ο Ελληνισμός, σε όλη τη γη, είναι περήφανος για την ιστορία του και τιμά σήμερα τους ήρωες του. Όλους τους αγώνες μας τους κερδίσαμε ενωμένοι», σημειώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και υπογραμμίζει: «200 χρόνια από την Επανάσταση, η Ελλάδα έχει πετύχει πολλά και μπορεί να κοιτά το αύριο με αισιοδοξία για μια ζωή με αξιοπρέπεια, δημοκρατία και ειρήνη, χωρίς τα λάθη του χθες. Χωρίς τον διχασμό που πληρώσαμε τόσο ακριβά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1