Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η αποστολή του Χιμένεθ για το ντέρμπι – Θλάση β’ βαθμού ο Λάτσι

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η αποστολή του Χιμένεθ για το ντέρμπι – Θλάση β’ βαθμού ο Λάτσι
Intime.gr

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας  ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2η αγωνιστική των play off) με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει αρκετά προβλήμματα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι (04.04.2021 / 19:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική των play off.

Αρκετά ονόματα δεν βρίσκονται στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού. Ο Ζίγκα Λάτσι υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό λαγονοψοϊτη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Στο σπίτι του παρέμεινε ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό Covid-19, ενώ απών ήταν και ο Αντρέ Σιμόες.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις