Πολιτική

Δένδιας: Ο θάνατος των Αγγελικούση και Τσούνη αφήνει τη ναυτιλία και τον ελληνισμό φτωχότερους

Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια των εφοπλιστών Γιάννη Αγγελικούση και Ιάκωβου Τσούνη, εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Ο θάνατος των Γιάννη Αγγελικούση και Ιάκωβου Τσούνη, αφήνει την Ναυτιλία και τον Ελληνισμό φτωχότερους, αλλά και πιο ισχυρούς, χάρη στην προσφορά τους στη Γαλανόλευκη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συνεργάτες τους» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Δένδιας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6