Παρασκευή, 2 Αυγ.
27oC Αθήνα

Netflix: Βρήκαμε 8 σειρές για να “λιώσεις” τον Μάιο

Netflix: Βρήκαμε 8 σειρές για να “λιώσεις” τον Μάιο

Ο Απρίλιος ήταν ένας δυνατός μήνας για το Netflix, καθώς οι συνδρομητές της πλατφόρμας συνεχούς ροής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέο και αρκετά ικανοποιητικό περιεχόμενο.

Όπως φαίνεται ο Μάιος δεν θα διαφέρει πολύ, καθώς το πρόγραμμα που θα στριμάρει τον πέμπτο μήνα του έτους είναι ακόμα πιο πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον.

Στο πρόγραμμα του Netflix υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές σειρές για να σας κρατήσουν παρέα τις υπέροχες βραδιές του Μαίου, όπως το Volume 2 του βραβευμένου με Emmy “Love, Death + Robots” από την συνεργασία του Τιμ Μίλερ με τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ, το τρομακτικό “Το Είδα με τα Μάτια μου”, το οποίο επιστρέφει με την 3η σεζόν, και την σειρά φαντασίας “Jupiter’s Legacy”. Παράλληλα έχουμε τη 2η σεζόν της δημοφιλούς μεξικανικής σειράς “Ποιος Σκότωσε τη Σάρα;”, την 3η σεζόν του “Master of None”, αλλά και την τελευταία σεζόν του πολυαγαπημένου “Η Μέθοδος Κομίνσκι”.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 8 σειρές που αξίζει να παρακολουθήσετε τον Μάιο στο Netflix.

Jupiter’s Legacy – Volume 1 (07/5/2021)

Διατηρώντας την ασφάλεια της ανθρωπότητας για σχεδόν έναν αιώνα, έφτασε η ώρα για τους υπερήρωες πρώτης γενιάς στον κόσμο να στραφούν στα παιδιά τους για να συνεχίσουν την κληρονομιά τους.

Οι εντάσεις όμως οξύνονται, όταν οι νεαροί υπερήρωες -ανυπόμονοι να αποδείξουν την αξία τους- πασχίζουν να ανταποκριθούν στο θρυλικό ξακουστό όνομα των γονιών τους και να εφαρμόσουν τα δικά τους πρότυπα.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις