Δευτέρα, 22 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τι λένε συνεργάτες του Νίκου Βέρτη για τους βομβαρδισμούς στο Τελ Αβίβ (vid)

Τι λένε συνεργάτες του Νίκου Βέρτη για τους βομβαρδισμούς στο Τελ Αβίβ (vid)
video grab / youtube

Σκηνές τρόμου και πανικού βίωσαν ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και η πολυμελής ορχήστρα του, λίγη ώρα μετά την προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο Μπεν Γκούριον του Τελ Αβίβ, καθώς επικρατούσε πανικός από τους βομβαρδισμούς. Άνθρωποι έτρεχαν πάνω κάτω, ενώ στη συνέχεια οι αρμόδιοι μετέφεραν τον κόσμο σε καταφύγιο.

Ο Νίκος Βέρτης και η ομάδα του βρίσκονταν στο Ισράηλ για συναυλίες αλλά γύρισαν πίσω, μετά τις σκηνές τρόμου και αγωνίας που έζησαν στο Τελ Αβιβ, όπου η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς μαίνεται η ένταση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Για τις σκηνές πανικού που βίωσαν κατά την επιστροφή τους, μίλησαν στο gnomip.gr οι μουσικοί Νεκτάριος Κουρής και Μάνος Επιτροπάκης. 

«Η αλήθεια είναι πως στην αρχή τρομάξαμε αρκετά. Με την προσγείωσή μας στο αεροδρόμιο γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου πανικού, με ανθρώπους να τρέχουν από δω και από κει. Οι σειρήνες ηχούσαν και άπαντες έτρεχαν να προφυλαχτούν. Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου μας μετέφεραν σε καταφύγιο στο υπόγειο του αερολιμένα, όπου παραμείναμε για αρκετές ώρες. Στη συνέχεια πήγαμε στο ξενοδοχείο, με την περιπέτειά μας να συνεχίζεται, ακούγοντας συνεχώς βόμβες και σειρήνες» αναφέρουν στο gnomip.gr.

Δείτε βίντεο:

«Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τήρησαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και μας σύστησαν να μεταβούμε στις εξόδους ασφαλείας. Τελικά μόλις σταμάτησαν οι βομβαρδισμοί καταλύσαμε στα δωμάτιά μας και το σήμερα το πρωί (σ.σ χθες) επιστρέψαμε στην Ελλάδα» προσθέτουν.

Δείτε βίντεο:

Ο Μάνος Επιτροπάκης στο προσωπικό του κανάλι στο You Tube ανέβασε στιγμιότυπο από την περιπετειώδη άφιξη και αναχώρηση της ελληνικής αποστολής στο Ισραήλ.

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από gnomip.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις