Πολιτική

Έσταζε μέλι η Βεστάγκερ: Εντυπωσιακή η διαχείριση της πανδημίας, έρχεται ισχυρή ανάπτυξη

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για την Ελλάδα, για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πανδημία του κορονοϊού αλλά και το μέλλον της, η αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδια για τον Ανταγωνισμό και την Ψηφιακή Πολιτική, Μαργκρέτ Βεστάγκερ.

Η αντιπρόεδρος της Κομισιόν συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής (14.05.2021) με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Η Μαργκρέτ Βεστάγκερε εκτίμησε ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα του χρόνου θα είναι από τις πιο ισχυρές στην ευρωζώνη.

«Η Ελλάδα ίσως να είναι η χώρα της ευρωζώνης που θα σημειώσει την ισχυρότερη ανάπτυξη το επόμενος έτος», σημείωσε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

mitsotakis vestager

«Τόσο η διαχείριση της πανδημίας, όσο και η κατάσταση αυτή την στιγμή στη χώρα είναι εντυπωσιακή. Πραγματικά εντυπωσιακή», συμπλήρωσε η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

mitsotakis vestager

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι: «με μεγάλη χαρά μπορώ να πω, ότι πιστεύω πως τα χειρότερα έχουν περάσει και πλέον η οικονομία κινείται προς μια πολύ γρήγορη ανάκαμψη. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Και επειδή ποτέ δεν σταματήσαμε να εφαρμόζουμε μεταρρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, πλέον είμαστε σε θέση να μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ανάκαμψη μετά την πανδημία».

Φωτογραφίες: Γραφείο τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1