Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μύκονος: Το κρουαζιερόπλοιο έκρυψε τον ορίζοντα αλλά έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία (video)

Μύκονος: Το κρουαζιερόπλοιο έκρυψε τον ορίζοντα αλλά έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία (video)

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που έδεσε στο λιμάνι της Μυκόνου, έφερε τουρίστες που τόσο έχουν ανάγκη οι επαγγελματίες του νησιού…

Η εντυπωσιακή ναυαρχίδα του στόλου της Costa, το «Costa Luminosa” των 92.600 τόνων, με τα 13 καταστρώματα και μήκος 294 μέτρα, έπιασε λιμάνι σήμερα το πρωί στη Μύκονο. Είναι η 1η κρουαζιέρα για τη φετινή περίοδο και το πρώτο θέμα συζήτησης στα σοκάκια του νησιού.

Το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο φέρνει μαζί του εκτός από τους επιβάτες, μηνύματα αισιοδοξίας και χαμόγελα για τις τοπικές επιχειρήσεις της Μυκόνου, καθώς από πέρσι πολλά καταστήματα έβαλαν λουκέτο, βυθίζοντας εργαζόμενους και επιχειρηματίες σε άγχος – ανασφάλεια και θλίψη.

Ξεκινώντας από την Τεργέστη, το δρομολόγιο μιας εβδομάδας της Costa Luminosa περιλαμβάνει επισκέψεις στο Μπάρι και την Κέρκυρα, την Αθήνα, τη Μύκονο και το Κατάκολο / Ολυμπία. Φιλοξενεί περίπου 580 επιβάτες και η πλειονότητα των επιβατών είναι Ιταλοί, ενώ υπάρχουν επίσης Γάλλοι και Άγγλοι, είτε εμβολιασμένοι, είτε με τεστ pcr.

Η αποβίβαση των επιβατών του Costa Luminosa, έγινε υπό την εποπτεία και επίβλεψη των αρμόδιων αρχών, τηρώντας τα μέτρα που ισχύουν. Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις