Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κατερίνη: «Μάνα και κόρη βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση στη χαράδρα» – Οι άγνωστες πτυχές του θρίλερ

Κατερίνη: «Μάνα και κόρη βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση στη χαράδρα» – Οι άγνωστες πτυχές του θρίλερ

Μάνα και κόρη παρέμεναν αγνοούμενες επί τρεις μέρες στην Κατερίνη. Βρέθηκαν σε χαράδρα της περιοχής. Τι λέει η αδερφή της οδηγού…

«Έχει πολλά χρόνια που έχει πρόβλημα με το παιδί, χήρα είναι», είπε στον ΑΝΤ1 η αδελφή της οδηγού που ανασύρθηκε σώα, μαζί με την κόρη της, από χαράδρα στην Κατερίνη, όπου είχαν πέσει με το αυτοκίνητο, πριν από τρεις ημέρες. 

Όπως είπε η αδελφή της οδηγού: «εγώ μίλησα μαζί της την Κυριακή, μου λέει “πάω βόλτα το παιδί, πάω βόλτα με την Κατερίνα”, δεν μου είπε που θα πάει. Και από κει και πέρα τη Δευτέρα μου λέει ο πατέρας μας “δεν πήρε η αδερφή σου τηλέφωνο”. Μου λέει “πάμε Θεσσαλονίκη να τις βρούμε”. Λέω “μπορεί να πήγανε σε κανένα γιατρό και να μην θέλουν να βρεθούμε”. Ήρθαμε εδώ πάνω (στην Θεσσαλονίκη), πήγαμε κατευθείαν στην Αστυνομία και έγιναν οι ενέργειες». 

«Δεν είμαι στο μυαλό της μέσα. Τώρα με τον κορονοϊό κιόλας ήταν πιο κλεισμένη μέσα και είχε επηρεαστεί πιο πολύ», είπε η γυναίκα αναφερόμενη στην ψυχολογική κατάσταση της αδελφής της. Σε ότι αφορά την κατάσταση στην οποία εντοπίστηκαν στην χαράδρα, σε βάθος δεκάδων μέτρων, ανέφερε ότι μάνα και κόρη «βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση. Η αδερφή μου καλά, αλλά η ανιψιά μου πολύ χάλια».

Το βίντεο ντοκουμέντο

Το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr,  έχει ληφθεί από κάμερα που βρίσκεται στο χωριό Μοσχοχώρι του νομού Πιερίας, περίπου δέκα λεπτά μακριά από τη χαράδρα. Δηλαδή λίγο πριν πέσουν στην χαράδρα των 100 μέτρων της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, όπου συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη καταγράφηκε από κάμερα πρατηρίου καυσίμων να κινείται με σταθερή ταχύτητα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.gr, το ασήμι όχημα διακρίνεται στο ένατο δευτερόλεπτο του οπτικού υλικού διάρκειας δεκαεπτά δευτερολέπτων.

Click4more: Πιερία: Το τηλεφώνημα που έσωσε μάνα και κόρη στη χαράδρα – Αγνοούνταν 3 μέρες και ανασύρθηκαν σώες

Κινείται από τα δεξιά προς τα αριστερά όπως παρατηρείται στις οθόνες σας και με προορισμό προς την Κατερίνη. Οι δύο γυναίκες που κρατήθηκαν στη ζωή για 72 ώρες, παρά την πτώση τους στη χαράδρα των 100 μέτρων και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Κατερίνης. Η μητέρα είναι ελαφρά τραυματισμένη, ενώ η κόρη μπήκε στο χειρουργείο, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις