Lifestyle

Παντρεύτηκε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή

Η αγαπημένη ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιάννη Βλάχο υπό άκρα μυστικότητα στην Ύδρα.

Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή “Love it”, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο.

Η ηθοποιός αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Γιάννη Βλάχο υπό άκρα μυστικότητα στην Ύδρα. Το ζευγάρι είναι μαζί ήδη τρία χρόνια και τώρα αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Άγιου Χαράλαμπου στις 19.30 το απόγευμα στην Ύδρα με την εντυπωσιακή ηθοποιό να φτάνει στο σημείο με καϊκι ενώ αμέσως μετά ακολούθησε μια μικρή δεξίωση.

Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 50 άτομα αφού το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
H Κρίστεν Στιούαρτ παντρεύτηκε την αγαπημένη της: Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο σπίτι τους
Το 2021 η σεναριογράφος Ντίλαν Μέγιερ, είχε γονατίσει ζητώντας από την αγαπημένη της να μείνουν για πάντα μαζί. Τέσσερα χρόνια μετά οι 2 γυναίκες το έκαναν πράξη
Η Κρίστεν Στιούαρτ με την Ντίλαν Μέγιερ 3
Ο Μάθιου Μοντίν τιμά τον Μάικλ Κάτον Τζόουνς με το φιλόδοξο ντοκιμαντέρ «This Broxburn Boy’s Life»
Το πρότζεκτ θα παρουσιάσει την πορεία του σκηνοθέτη από το Μπρόξμπερν, μια μικρή πόλη κοντά στο Εδιμβούργο, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ
Μάθιου Μοντίν