Υγεία

«Παρακαταθήκη η διαχείριση της πανδημίας και η ενίσχυση του ΕΣΥ» λέει ο Βασίλης Κικίλιας

Η πανδημία απέδειξε ότι πολιτική δεν είναι η επικοινωνία και οι μεγαλοστομίες, αλλά η εγγύηση και η διασφάλιση της ζωής των πολιτών, αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.

«Πιστοποιήθηκε περίτρανα ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στη δυσκολότερη συνθήκη. Η ανοδική πορεία της χώρας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί, σε πείσμα των καιρών. Συνεχίζουμε ενώνοντας δυνάμεις. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε» γράφει ο Β. Κικίλιας και αναφέρεται στα πεπραγμένα του τομέα του.

Όπως αναφέρει «πετύχαμε την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και το άρτια οργανωμένο εμβολιαστικό πρόγραμμα, σε επίπεδα πολύ ανώτερα από ό,τι επέτυχαν ισχυρότερες από την Ελλάδα χώρες. Έτσι, η κυβέρνηση είχε την ευχέρεια ευρύτερων κινήσεων και πρωτοβουλιών, που επέτρεψαν στην πατρίδα μας να προοδεύει όταν ο υπόλοιπος πλανήτης οπισθοδρομεί».

Αυτή είναι η μεγάλη παρακαταθήκη των δύο χρόνων, επισημαίνει ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας πως «θα περίμενε κανείς, μέσα σε συνθήκες παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, η απόδοση της κυβέρνησης να υπολείπεται των προσδοκιών των πολιτών που την υπερψήφισαν το 2019. Μέσα στην απόλυτη καταιγίδα, καταφέραμε όχι μόνο να μην βυθιστούμε -πράγμα που δεν πέτυχε η μεγάλη πλειονότητα των χωρών του πλανήτη – αλλά να κάνουμε την Ελλάδα χώρα-πρότυπο στη διαχείριση της πανδημίας, σε όλα τα επίπεδα. Αντέξαμε και αντέχουμε οικονομικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, αντέξαμε και αντέχουμε ως κράτος, γιατί η υγειονομική διαχείριση της πανδημίας έγινε το μεγάλο πλεονέκτημα της Πατρίδας μας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Don’t M.I.S.S. a thing!
Καινοτόμες Ενδοσκοπικές και Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές (MISS) δίνουν λύση στις παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης
Don’t M.I.S.S. a thing!