Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Χίος: Αστυνομικός βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε 19χρονη

Χίος: Αστυνομικός βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε 19χρονη

Ένας αστυνομικός έπεσε στη θάλασσα και έσωσε μια 19χρονη που καλούσε σε βοήθεια. Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι της Χίου ο υπαρχιφύλακας Αντώνης Ευαγγελινέλης κατάφερε να σώσει μια νεαρή που είχε πέσει με αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, ο υπαρχιφύλακας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι η 19χρονη καλούσε σε βοήθεια ευρισκόμενη μέσα στο λιμάνι της Χίου, βούτηξε στη θάλασσα και την ανέσυρε με ασφάλεια σε προβλήτα στη χερσαία ζώνη του λιμανιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είχε προηγηθεί πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα στο οποίο επέβαιναν η 19χρονη και ένας ακόμη 19χρονος. Ο νεαρός κατάφερε να βγει μόνος του σε προβλήτα, ενώ και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους.

Με ανακοίνωση του ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου, υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς, εκφράζει τις ευχαριστίες του και τα θερμά του συγχαρητήρια στον υπαρχιφύλακα για την εξαίρετη πράξη του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις