Κόσμος

Με κορονοϊό ο Βρετανός υπουργός Υγείας

Ακόμη ένα μέλος της κυβέρνησης της Βρετανίας και μάλιστα ο υπουργός Υγείας, Σατζίντ Τζάβιντ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι κόλλησε κορονοϊό, αλλά τα συμπτώματα του είναι ήπια. Είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου.

«Σήμερα το πρωί βρέθηκα θετικός στην COVID-19» έγραψε ο Σατζίντ Τζάβιντ στο Twitter, προσθέτοντας ότι έκανε ένα γρήγορο τεστ, ενώ αναμένει την επιβεβαίωση, από ένα διαγνωστικό PCR τεστ, το οποίο θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από εργαστήριο.

«Αναμένω το αποτέλεσμα PCR, αλλά ευτυχώς, είχα λάβει τις δόσεις εμβολίου και τα συμπτώματά μου είναι ήπια», πρόσθεσε.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θερμή υποδοχή του Έντι Ράμα στην Αθήνα - Τραγούδια, χοροί και μία «θάλασσα» από αλβανικές σημαίες
Στις βουλευτικές εκλογές της 11ης Μαΐου, μεγάλος αντίπαλος του Έντι Ράμα θα είναι ο Σαλί Μπερίσα, Πρόεδρος της Αλβανίας από το 1992 έως το 1997 και Πρωθυπουργός από το 2005 έως το 2013
Κατάμεστος ο χώρος στον «Ελληνικό Κόσμο» στην Πειραιώς από Αλβανούς πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία του Έντι Ράμα την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025