Κόσμος

Κύπρος: Η στιγμή της εφόδου κουκουλοφόρων στο ΣΙΓΜΑ – «Δεχόμαστε επίθεση, ας κάνει κάτι η αστυνομία»

Σοκαριστικά είναι τα όσα συνέβησαν χτες το βράδυ στο κανάλι ΣΙΓΜΑ της Κύπρου, όπου κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με λύσσα.

Τα έκτροπα προκλήθηκαν από κουκουλοφόρους που «διαμαρτύρονται» για τα μέτρα κατά της πανδημίας στην Κύπρο.

Οι εικόνες της επόμενης μέρας θυμίζουν πόλεμο, με καμένα αμάξια και μεγάλες ζημιές στο κτίριο.

Υπενθυμίζεται πως όλα έγιναν live, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ και στο συγκρότημα βρίσκονταν δεκάδες εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, αφού ολοκλήρωσαν νωρίτερα την διαμαρτυρία τους στο Προεδρικό Μέγαρο, ο όχλος οδηγήθηκε προς το συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και το κανάλι, και προκάλεσε ζημιές.

Οι έρευνες για τους δράστες είναι εντατικές και αξιολογείται υλικό από μάρτυρες, ενώ ζητήθηκε έκθεση γεγονότων από την Υπουργό Δικαιοσύνης. Ήδη συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα και έχουν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα σύλληψης. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι φωτογραφίες δέκα προσώπων, οι οποίοι αναζητούνται.

Δείτε τις εικόνες του sigmalivesigma sigma

«Δεχόμαστε επίθεση»

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο με τη στιγμή που οι κουκουλοφόροι επιτίθενται στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ», και ο παρουσιαστής Νέστορας Βασιλείου ενημερώνει το κοινό για το τι γίνεται.

«Με ενημερώνουν οι συνάδελφοι αυτή τη στιγμή ότι σπάνε τα αυτοκίνητά μας» λέει μεταξύ άλλων, με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπό του.

Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκεχειρία στα χαρτιά: Οι αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας για παραβάσεις και το «όχι» του Πούτιν για παράταση
Οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από τις προσπάθειες μεσολάβησης για ειρήνη, εκτός εάν υπάρξουν σαφείς ενδείξεις προόδου σύντομα, δήλωσαν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών του Μάρκο Ρούμπιο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1