Κόσμος

Άγριο έγκλημα στη Γαλλία: 30χρονος διαμέλισε 13χρονο

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από το άγριο έγκλημα ενός αγοριού μόλις 13 ετών. Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε διαμελισμένο και αποκεφαλισμένο σε μία έπαυλη στην Tarascon της Bouches-du-Rhône.

Σύμφωνα με Daily Mail και Sun, γείτονες ανέφεραν στην αστυνομία της Γαλλίας ότι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, ένας 30χρονος άντρας μετέφερε μια ύποπτη τσάντα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αποκάλυψαν το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς εντόπισαν μέσα στη τσάντα το διαμελισμένο σώμα του παιδιού, ενώ υπήρχαν ίχνη κανιβαλισμού. 

Οι αρχές άρχισαν αμέσως να αναζητούν τον 30χρονο και τον εντόπισαν στην σκεπή του σπιτιού και τον σκότωσαν όταν προσπάθησε να διαφύγει. Ο ίδιος έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι γνωστός στην αστυνομία για το βίαιο παρελθόν του. 

Η βαλίτσα ανήκει σε ένα νεαρό αγόρι 13 ετών από τη Μασσαλία, που το είχε σκάσει από κέντρο φροντίδας πριν λίγες μέρες και προσπαθούσε να πάει στο σπίτι της μητέρας του. «Το αποκεφαλισμένο σώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στο αγόρι», ανέφερε ο αξιωματούχος της γαλλικής Αστυνομίας, Laurent Gumbau.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανίδα δικαστής «αδειάζει» τον Τραμπ δίνοντας εντολή να ενημερώνονται οι μετανάστες 21 ημέρες πριν την απέλαση
Η δικαστής Σάρλοτ Σουίνι διατηρεί την προσωρινή απαγόρευση απελάσεων από την Πολιτεία του Κολοράντο με βάση τον Νόμο περί Αλλοδαπών Εχθρών του 1798
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ 1
Σφαγή τουριστών στην Ινδία: Στους 28 οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση της μαχητικής ομάδας «Αντίσταση του Κασμίρ»
Γραφικά βίντεο που δημοσιεύθηκαν από ντόπιους στα social media έδειχναν τραυματισμένους τουρίστες να κείτονται σε λίμνες αίματος, ενώ οι συγγενείς τους ούρλιαζαν και παρακαλούσαν για βοήθεια
Ινδοί αστυνομικοί φρουρούν σε σημείο ελέγχου μετά από ύποπτη επίθεση μαχητών, κοντά στο Pahalgam στην περιοχή Anantnag του νότιου Κασμίρ