Αθλητικά

ΑΕΚ: Θλάση ο Μπακάκης

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μιχάλη Μπακάκη, καθώς ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ έχει υποστεί θλάση.

Θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε σήμερα (03/08) ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο διεθνής δεξιός μπακ ένιωσε χθες (2/08) μία μικρή ενόχληση στο συγκεκριμένο σημείο, μετά από ένα σουτ που επιχείρησε, και μετά την εξέταση που έκανε διαπιστώθηκε η ζημιά.

Οι επίσης τραυματίες, Πέτρος Μάνταλος, Μάριο Μιτάι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, ενώ το νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση της Ένωσης ήταν ο Εχσάν Χατζισαφί, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων».

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-0: Η Ένωση «αντέδρασε» στην OPAP Arena αλλά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ερυθρόλευκη
Νίκη για την ΑΕΚ μετά από τέσσερα - Επιστροφή για τους Πειραιώτες στον τελικό του Κυπέλλου μετά από τρία χρόνια, αλλά πρώτη ήττα στην Ελλάδα μετά από 23 αγώνες
(ΦΩΤΟ ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ