Κόσμος

Νταβίντ Σασόλι για απώλεια Μίκη Θεοδωράκη: Θα λείψει πολύ πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας

O πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, έστειλε μήνυμα για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη  τονίζοντας ότι «θα λείψει πολύ, πολύ πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας».

Συγκεκριμένα, ο κ. Σασόλι σημείωσε σε ανάρτηση στο twitter ότι «αυτή την εβδομάδα, θρηνούμε για τον χαμό του θρυλικού Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εποχής μας, ο Θεοδωράκης ήταν επίσης ένας σκληρός αγωνιστής για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Θα λείψει πολύ, πολύ πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος