Αθλητικά

92χρονη φίλαθλος του Ολυμπιακού έκανε το εμβόλιο για χάρη των Πειραιωτών

Η κα. Χαβούζογλου μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη, τον Ολυμπιακό, η οποία την οδήγησε στο να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η κα. Πηνελόπη Χαβούζογλου είναι η πιο πιστή φίλη του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχθηκαν τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα τους στη Superleague, με την κα. Πηνελόπη να πηγαίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης”, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα.

Αν και 92 ετών, δεν χάνει παιχνίδι των Πειραιωτών κι όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova, έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά τη μεγάλη της αγάπη, τον Ολυμπιακό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα