Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ουτρέχτη – Βααλβάικ 2-2: Γκολ ο Δουβίκας, αναπτήρας εκτοξεύτηκε στο κεφάλι ποδοσφαιριστή και έφερε μισάωρη διακοπή

Ουτρέχτη – Βααλβάικ 2-2: Γκολ ο Δουβίκας, αναπτήρας εκτοξεύτηκε στο κεφάλι ποδοσφαιριστή και έφερε μισάωρη διακοπή
Intime.gr

Ο Τάσος Δουβίκας βοήθησε την Ουτρέχτη να πάρει το βαθμό κόντρα στην Βααλβάικ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, σε ένα επεισοδιακό ματς για την Eredivisie. Αντικείμενα... έφυγαν από την εξέδρα, ένας αναπτήρας χτύπησε ποδοσφαιριστή και ο διαιτητές διέταξε την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Το δεύτερο φετινό του τέρμα στην Eredivisie και τρίτο συνολικά (μαζί με αυτό που πέτυχε με την Εθνική κόντρα στο Κόσοβο) σημείωσε ο Τάσος Δουβίκας.

Ο Έλληνας επιθετικός κέρδισε πέναλτι στο 52’ του Ουτρέχτη – Βααλβάικ, σκόραρε από την… άσπρη βούλα και βοήθησε τους γηπεδούχους να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Στο 90+7′ η Ουτρέχτη κατάφερε να σκοράρει με τον ντερ Χουρν, αλλά -μετά από χρήση του video replay– ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα που θα της έδινε τη νίκη.

 

Να αναφέρουμε ότι η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, για ρίψη αντικειμένων από την εξέδρα των γηπεδούχων. Οι δύο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο στο 23’. Μάλιστα, ο διαιτητής Μάρτενς εμφανίστηκε να κρατάει στα χέρια του έναν αναπτήρα που, όπως ανέφερε, χτύπησε έναν παίκτη στο κεφάλι, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις