Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Αυτά είναι τα 80 νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ – Ξενάγηση μέσα και έξω

Αυτά είναι τα 80 νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ – Ξενάγηση μέσα και έξω

Με 80 νέα λεωφορεία ενισχύθηκε ο ΟΑΣΘ, τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες..

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, τα συγκεκριμένα οχήματα προέρχονται από τη σύμβαση που είχε υπογράψει ο ΟΑΣΘ στις αρχές Αυγούστου με την MED BUS & TRUCK για την προμήθεια συνολικά 80 μεταχειρισμένων λεωφορείων. Σύμφωνα με τον διευθυντή συντήρησης του ΟΑΣΘ, Γιάννη Σαββίδη, ήδη τα 58 οχήματα έχουν ολοκληρώσει το στάδιο της συντήρησης και αυτή τη στιγμή σταδιακά έρχονται στο αμαξοστάσιο όπου γίνονται οι εγκαταστάσεις που χρειάζονται για να λειτουργήσουν.

Οι τεχνικοί του ΟΑΣΘ τοποθετούν σύγχρονο σύστημα ακυρωτικών. Όπως είχε γράψει το ThessToday.gr, από αυτά τα νέα 80 λεωφορεία που προμηθεύτηκε ο ΟΑΣΘ, τα 30 είναι αρθρωτά και τα υπόλοιπα διαξονικά.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας, τόνισε ότι φέραμε συνολικά μαζί με τα λεωφορεία που μας παραχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης επιπλέον 310 οχήματα. Συν 125 λεωφορεία από την παραχώρηση γραμμών στην υπεραστική ζώνη στα ΚΤΕΛ. Μαζί με τον υπολειπόμενο στόλο του Οργανισμού, έχουμε φτάσει να ξεπερνούμε τα 550 λεωφορεία» και πρόσθεσε: «Ποτέ ο ΟΑΣΘ δεν είχε τόσο μεγάλο αριθμό λεωφορείων».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις