Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 24χρονου Αλγερινού από 20χρονο ομοεθνή του στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 24χρονου Αλγερινού από 20χρονο ομοεθνή του στη Θεσσαλονίκη

Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του 24χρονου Αλγερινού στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου. Δράστης είναι ένας 20χρονος ομοεθνής του, ο οποίος και συνελήφθη στον τόπο του εγκλήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (18.09.2021) στην οδό Μακεδονικής Αμύνης στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στα μάτια δεκάδων νεαρών που διασκέδαζαν στο σημείο.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που ο 20χρονος Αλγερινός επιτίθεται με μαχαίρι στο θύμα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το thestival.gr.

Ο 24χρονος ομοεθνής του δέχτηκε αρκετές μαχαιριές από τον δράστη. Μία από αυτές τον βρήκε στην καρδιά και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο τη στιγμή εκείνη φτάνουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Ο δράστης πετάει το μαχαίρι και παραδίδεται.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε στο κέντρο της πόλης! Άρπαξε μαχαίρι από μαγαζί

Το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά των ατόμων που εμφανίζονται σε αυτό. Είναι ακατάλληλο για παιδιά. Περιέχει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις